تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
گزارش کارآموزي در شرکت فرآورده هاي غذايي


این گزارش حاصل یک ماه کارآموزي ( معادل 240 ساعت ) در شرکت فرآورده هاي غذايي می باشد که به صورت گزارشی کامل و جامع به نگارش در آمده است.بخشی از متنِ این گزارش کارآموزي : کارخانه فرآورده­هاي غذايي هليانه واقع در کرج، کیلومتر 15 جاده هشتگرد، سه راه سهیلیه، خیابان سوم در تاریخ 1372 جواز تأسیس خود را در زمینی به مساحت 10000 متر مربع از وزارت صنایع دریافت و در سال 1378 پروانه تأسیس آن که شامل خط تولید آرد گندم به روش ...... –غلتکی است توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی صادر شد. پروانه بهره برداری آرد هليانه در سال 1375 از وزارت صنایع اخذ شد و از آن تاریخ این کارخانه تولید خود را که شامل آرد معمولی ستاره درجه 1 و قنادی   می باشد شروع نمود. ماشین آلات این کارخانه شامل 14 والس ساخت کشور اوکراین و تحت لیسانس

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزي در شرکت فرآورده هاي غذايي هليانه


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 99 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه  فهرست مندرجاتبخش اول: كلیات- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی- خط مشی و اهداف كیفیتی واحد تولیدی- اصطلاحات و تعریفاتبخش دوم: سازمان واحد تولیدی- سازماندهی واحد تولیدی و بخشهاي آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی- سازماندهی امور كیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش كیفیت- شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و كاركنان دخیل و مؤثر بر كیفیت بویژه مسئول و كاركنان بخش كیفیتبخش سوم: مستندات نظام كیفیت- ساختار مستندات نظام كیفیت شامل نظام نامه، روشهاي اجرایی، دستورالعمل هاي كاری

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق بررسی آلودگی باكتریایی بستنی هاي مختلف در سطح شهر تهران


خلاصه:      در كشورهاي در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهاي ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.     اگرچه در كشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث كاهش میزان مرگ و میر در سالهاي اخیر شده است, با این وجود پی آمدهاي نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگی مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.     علت مهم ایجاد مسمومیت و بیماریهاي روده ای, مواد غذائی می باشد, یكی از این مواد غذائی كه از نظر آلودگی اهمیت به سزائی دارد, شیر و فراورده هاي آن نظیر بستنی است. بستنی بخصوص در فصول گرم دارای مصرف كننده بسیاری می باشد و در مورد این ماده

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزي حسابداری در شرکت غذايي پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی


این گزارش حاصل یک ماه کارآموزي ( معادل 240 ساعت ) در  شرکت غذايي پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی می باشد که به صورت گزارشی کامل و جامع به نگارش در آمده است.بخشی از متنِ این گزارش کارآموزي :اصول و مبای كلی حسابهااصول و اهداف كلی حسابها، ایجاد امكان طبقه بندی و تفكیك حسابها به منظور جمع آوری و كنترل اطلاعات و ارقام مالی و تهیه و ارائه گزارشات و اعمال كنترلهاي داخلی می باشد. حسابهاي شركت با خصوصیات سادگی، سهولت و انعطاف پذیری طراحی خواهند سد به نحوی كه بتوان علاوه بر محاسبات مربوط به تعیین قیمت تمام شده محصولات در مقاطع ضروری، قابلیت كنترل بر مواد مصرفی و هزینه ها و مغایرت مربوطه را امكانپذیر ساخت.2-2-اصول و مبانی كلی حسابهاي مالیحسابهاي دارائیهاي ثابت شركت بر اساس نوع و یا داویر استفاده كننده تنظیم شده اس

ادامه مطلب  
کارآموزيدر شرکت فرآورده¬هاي غذايي هليانه 107 صنام فایل : کارآموزيدر شرکت فرآورده¬هاي غذايي هليانه 107 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 89
حجم : 39 مگابایت
دانشگاه جامع علمی کاربردیواحد غلات قائمموضوع:کارآموزيدر شرکت فرآوردههاي غذاييهليانهارائه شده به:استاد محترم دکتر عیوض زادهتهیه و تنظیم:نگار دوزالیپائیز 87تقدیر و تشکرخدایا، سپاس و ستایش بیپایان مرا بپذیر و زبان قاصرم را در شکر نعمتهاي فراوانت گویا نما. این اندک را با تمام عشق و اشتیاق و بندگیام به بارگاه مقدس و رفیعت تقدیم میکنم و سر به سجود مینهم که بینگاه عنایتت توان برداشت گامی با من نبود. خداوندا، ماندهام که مگر این مکتوب را کم ارزش است که همه آنرا پاره پاره میکنند و هر تکه را به عزیزی تقدیم مینمایند. بار الهی، اما تو خود فرمودهاي که «اقرأ ...» تو خود فرمودهاي که «نون والقلم و ما یسطرون...» و تو خود ف

ادامه مطلب  
دانلود مقاله رژیم غذايي


پیشگفتار :          هدف از نوشتن مطالبی در مورد تغذیه این است که به بیمارانی که دوره نقاهت را می گذرانند و خانواده و سایر افرادی که در ارتباط با بیماران هستند کمک شود تا بیماران بهتر تغذیه شوند و از غذا خوردن بیشتر لذت ببرند . همچنین درصورتی که بیماری یا درمان برای آنها مشکلاتی ایجاد نماید بتوانند به رفع این مشکلات بپردازند و به درمان آنها کمک شود . زیرا بیماران برای مقابله با بیماری و تحمل روشهاي مختلف درمان مانند استفاده از داروها ، اشعه درمانی ، شیمی درمانی ، جراحی و غیره احتیاج به تقویت جسمی و روانی دارند. در بسیاری از موارد ثابت شده است که سوء تغذیه ، بیشتر از بیماری بیماران را آزرده می سازد و عواملی مانند تب ، تهوع ، استفراغ ، بی اشتهايی و پرهیز نادرست غذايي سبب می گردد که بیماران نتوانند نیازها

ادامه مطلب  
پاورپوینت-پرورش گوسفند و بره-40 اسلاید-pptx


 بهترین نژادهاي گوسفند عبارت‌اند از:نژاد مرینوس که دارای پشمهاي لطیفی است.گوسفند قره‌گل که پشمهايش دارای جعد خاصی است.گوسفند جانوری مفید است واز شیر و گوشت آن استفاده می‌شود. در مناطق بادیه نشین شیرش نیز نوشیده می‌شود. پوستش برای کفش دوزی کاربرد دارد و از پشمش برای ریسندگی و پارچه بافی نیز كاربرد گسترده اى دارد. همچنین از فضولات گوسفند که پشکل نام دارد به‌عنوان کود کشاورزی نیز استفاده می‌شود .منبع : ویکی پدیا (دانشنامه آزاد )شناخت پرورش گوسفند و اهمیت آن بدون شک کوچکی جثه، قابلیت رام شدن و بهره دهی زیاد از نقطه نظر تولید گوشت، شیر و پشم وسایر فرآورده هاي آن باعث شده است که نظر انسان به این حیوان جلب گردد. در ایران علوفه مراتع متغییر است و گوسفندان همانند شتر مواد لازم را در بد

ادامه مطلب  
تحقیق اشعه دهی در مواد غذايي


تحقیق اشعه دهی در مواد غذايي در حجم 23 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر: تاریخچه اشعه دهی مواد غذايي بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذايي پدیده ای است که پژوهشهاي بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهاي جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذايي است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهاي اخیر مطرح شده اند.کشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جامعه دانشمندان را به سوی پژوهشهاي وسیع و جدی در خصوص اثرات بیولوژیکی اشعه هاي یونیزه هدایت نمود. اشعه دهی مواد غذايي ابتدا در سال 1921 در ایالات متحده برای غیر فعال کردن انگل انسانی تریشینلا اسپیرالیس در گوشت خوک استفاده شد(7). در دهۀ 1930-1920 میلادی مقا

ادامه مطلب  
مقاله کارآموزي در شرکت فرآورده هاي غذايي هليانه


لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحات 103گندم: از مهمترین دانه­هاي غلات که به طور وسیعی در سراسر جهان کشت می­شود گندم می­باشد. گندم را می­توان از ارتفاع حدود هم سطح دریا تا ارتفاع 3500متر ازسطح دریا برداشت می­شود. در بسیاری از کشورها گندم به عنوان اصلی­ترین مادة غذايي محسوب می­شود و از آردهاي حاصل شده ازآن محصولات گوناگونی تولید می­شود. و در کشورها نیز نان به عنوان اصلی­ترین مادة غذايي مورد مصرف محسوب می­شود.طبقه بندی ژنتیک گندم توسط شخصی به نام Flaks Ber صورت گرفت. گندم به 3 دسته تقسیم می­شود گندم دیپلوئید (تک دانه­ای) که 14=n2 کروموزوم دارد از مشخصات آن عملکرد کم – قد کوتاه cm60 و معمولاً برای نان استفاده نمی­

ادامه مطلب  
دانلود کارآموزي راجع به تولیدات شرکت پارس مینو


کارآموزي راجع به تولیدات شرکت پارس مینو« آشنایی کلی با مکان کارآموزي »آشنایی کلی با مکان کارآموزيشرکت صنعتی پارس مینو ( سهامی عام ) در سال 1338 بصورت سهامی عام تاسیس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه  و حفاظت صنایع ایران  و تحت پوشش سازمان صنایع ملی قرار گرفت.تاریخچه کارخانه:مقدمات اولیه کارخانه مینو در سال 1340 توسط آقای خسرو شاهی آماده شد .وبنا بر تصمیم گیری ایشان به نام فرزند بزرگشان « مینو » نامیده شد. در سال 1343 کارگاه آبنبات سازی که تولید آن در دو بخش آبنبات و تافی بود راهاندازی شد. این کارگاه به کارخانه مینوی خرمدره منتقل شد. اواخر سال 1343 کارگاه ویفر ، بیسکویت سازی ، لوازم آرایشی وبهداشتی

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi